GDPR во Македонија

23.11.2023

Со донесување на Законот за заштита на личните податоци, Република Македонија воведе исти правила за заштита на личните податоци како правилата што важат во Европската Унија, предвидени со Општата регулатива…

Прочитај повеќе

Информативен блог

To top