Колективен отказ и ИТ сектор | топ #5 потенцијални грешки во постапка

12.06.2024

1. Колективниот отказ во ИТ секторот продолжува и во 2024... Колективниот отказ во ИТ секторот продолжува и во 2024 година. Иако можеби со послаб интензитет (според графиконот подолу) од претходната…

Прочитај повеќе

Договор за вработување во 2024 (работа од дома | канцеларија)

15.05.2024

Согласно Законот за работните односи, денес во 2024 година постои можност за склучување на Договор за вработување со работа од дома.  Ова е резултат на тоа што работата од далечина…

Прочитај повеќе

Информативен блог

To top