Регистрација на фирма во 2024 (чекор по чекор)

25.06.2024

Регистрација на фирма во 2024 година е едноставна и кратка постапка, меѓутоа носи неколку дилеми кои претприемачите треба да ги одлучат. Денес се повеќе претприемачи решаваат да го започнат својот…

Прочитај повеќе

Сурогатство во Македонија

05.09.2023

Во денешното динамично време на живеење и предизвиците кои со себе ги носи,се повеќе брачни двојки на глобално ниво, се соочуваат со проблемот на потешкотии во остварување на нивното природно…

Прочитај повеќе

Информативен блог

To top